Politika privatnosti

Last updated: March 29, 2023

Na IstorijeVozila.rs, vaša privatnost nam je važna. Ova Politika privatnosti opisuje vrste ličnih podataka koje prikupljamo, kako ih koristimo i korake koje preduzimamo kako bismo zaštitili vašu privatnost kada koristite našu veb stranicu.

Informacije koje prikupljamo

Prikupljamo dve vrste informacija od naših korisnika:
  1. Lični podaci: To uključuje sve informacije koje se mogu koristiti za vašu identifikaciju, kao što su vaše ime, adresa e-pošte i broj telefona.
  2. Ne-lični podaci: To uključuje sve informacije koje se ne mogu koristiti za vašu identifikaciju, kao što su vaša IP adresa, vrsta pregledača i stranice koje posećujete na našoj veb stranici.

Kako koristimo vaše informacije

Informacije koje prikupljamo koristimo u sledeće svrhe:
  1. Za pružanje i unapređenje naših usluga
  2. Za personalizovanje vašeg iskustva na našoj veb stranici
  3. Za komunikaciju sa vama, uključujući odgovaranje na vaše upite i slanje promotivnih materijala
  4. Za analizu korišćenja našeg sajta i poboljšanje njegovih performansi

Kako štitimo vaše informacije

Ozbiljno shvatamo bezbednost vaših ličnih podataka i primenili smo odgovarajuće fizičke, elektronske i administrativne postupke kako bismo zaštitili i osigurali informacije koje prikupljamo na mreži. Međutim, nijedan metod prenosa ili skladištenja nije 100% siguran, i iako nastojimo da zaštitimo vaše lične podatke, ne možemo garantovati njihovu apsolutnu sigurnost.

Veze ka trećim stranama

Naša veb stranica može sadržavati veze ka drugim veb stranicama koje ne upravljamo mi. Ako kliknete na vezu treće strane, bićete preusmereni na veb stranicu te treće strane. Snažno vam savetujemo da pročitate Politiku privatnosti svake stranice koju posećujete. Nemamo kontrolu nad sadržajem, politikama privatnosti ili praksama bilo koje veb stranice ili usluge treće strane.

Zaštita privatnosti dece

Naša veb stranica nije namenjena upotrebi od strane pojedinaca mlađih od 18. godina. Ne prikupljamo namerno lične podatke o deci mlađoj od 13 godina. Ako saznate da nam je dete pružilo lične podatke, molimo vas da nas kontaktirate na contact@istorijevozila.rs. Ako saznamo da smo prikupili lične podatke od dece mlađe od 13 godina, preduzećemo korake kako bismo uklonili te podatke sa naših servera.

Promene u ovoj politici privatnosti

Možemo ažurirati našu politiku privatnosti s vremena na vreme. Obavestićemo vas o promenama objavljivanjem nove politike privatnosti na ovoj stranici. Savetujemo vam da redovno pregledate ovu Politiku privatnosti kako biste bili obavešteni o promenama. Promene u ovoj politici privatnosti stupaju na snagu kada se objave na ovoj stranici.

Kontaktirajte nas

Ako imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica u vezi sa našom politikom privatnosti, slobodno nas kontaktirajte:
Politika privatnosti 2

Vaša krajnja destinacija za najopsežnije i najpouzdanije recenzije VIN dekodera.

Naša misija je da pružimo nepristrasne, stručno vođene uvide u najbolje VIN dekodere na tržištu kako bismo vam pomogli da donesete informisanu odluku prilikom kupovine vašeg sledećeg automobila.

carVertical Ekskluzivna ponuda

Iskoristite najveći popust sada

2.799 RSD

1.959 RSD

Sati
Minute
Sekunde
5/5